Majstrovstvá Slovenska v 3D lukostreľbe 2024 - ZLUČOVANIE KATEGÓRIÍ A DIVÍZIÍ PO NOVOM !!!

Vážení členovia SLA 3D, účastníci MSR v 3D lukostreľbe pre rok 2024.

Dovoľujeme si Vám predložiť zoznam prihlásených lukostrelcov a ich zaradenie do divízií a kategórií podľa nových pravidiel schválených pre rok 2024.

Tí, ktorí patríte do klubov, väčšinou viete , ako tento návrh vznikal. Rovnbako individuálni členovia, ktorí sledjujú dianie v SLA 3D a čítajú zápisnice z VČS a zasadania predsedníctva sú oboznámení s touto novinkou. Pre tých, ktorí oboznámení nie sú , krátke zhrnutie:

  • 17.11.2023 na výročnej členskej schôdzi bol predložený návrh citujem zo zápisnice " bod 15.1. Návrh Petra Máleka na zníženie počtu udelených medailí „za účasť“ pri málo obsadených divíziách 1-3 účastníkmi a oceňovať iba skupiny s 3 a viac účastníkmi na MSR. Uznesenie k bodu 15.1. : Zníženie počtu udelených medailí „za účasť“ z MSR pri málo obsadených divíziách s 1-3 účastníkmi VČS žiada predsedníctvo o zavedenie podmienok a kľúča pre spájanie divízií na MSR do riadiacej dokumentácie pre rok 2024. Hlasovanie (Za/proti/zdržali sa): 382/0/94

  • Na základe hore uvedeného hlasovania, technická komisia schválila metodický kľúč pre zlučovanie divízií a kategórií pre MSR 2024.Predsedníctvo dňa 8.1.2024 návrh prijalo ( nemalo inú možnosť, boli sme noví a žiaden iný návrh na stole nebol) a zapracovalo do Súťažného poriadku, ako bol 7.1.,7.2,7.3., ktorý prešiel pripomienkovaním všetkých klubov a väčšinou bol schválený.

Súťažný poriadok : https://archery3d.sk/storage/app/media/uploaded-files/sla3d-sutazny-poriadok-na-sutaze-v-posobnosti-sla-3d-2024v04.pdf

  • A preto podľa Súťažného poriadku , bod 7.2.POSTUP ZLUČOVANIA A VYHLÁSENIA ZLÚČENÝCH DIVÍZIÍ A KATEGÓRIÍ má organizátor MSR za povinnosť do 24 hodín od ukončenia prihlásenia predložiť "Zoznam účastníkov podľa nových pravidiel zlučovania ". Nech sa páči:

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

0004.jpg

0005.jpg

0006.jpg

  • Pre vysvetlenie : PRINCÍP ZLUČOVANIA DIVÍZIÍ A KATEGÓRIÍ PODĽA PRIORITY

7.1 a/ zlučovanie do vyššej vekovej kategórie v rovnakej divízií
• veteránov do mužov, veteránky do žien • iné vekové kategórie nespájame

7.1.b/ zlučovanie do vyššej divízie lukov • HU a CB do CU, TRRB do BB • Nespájame OL a CRB, TRLB, PBHB do iných divízií z dôvodu nekompatibility lukov I výsledkov

7.1.c/ zlučovanie pohlavia mužov so ženami do vyššej kategórie “muži”

Podľa tohto roku a skúseností s daným návrhom uvidíme , ako sa nám bude v praxi páčiť a pokiaľ bude mať ktokoľvek lepší návrh, alebo predstavu o tom, ako zabezpečiť, aby každá medaila na MSR bola vybojovaná a teda zaslúžená, budeme veľmi vďační, keď predloží na VČS svoj návrh.

*Osobná poznámka predsedkyne SLA3D :

Doteraz som citovala riadiacu dokumentáciu a povinnosti z VČS,ktoré predsedníctvu vyplývali urobiť. Preto , pokiaľ sa nám nepozdáva ako bolo 14 kategórií a divízií zlúčených, prosím , neprežívajme to, ako koniec sveta. Poďme si MSR 2024 užiť, vyskúšať, čo sme si schválili.

„Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá nejušlachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.“Konfucius*

Ďakujem, Jana Harabinová.

Posted in Dôležité on júl 21, 2024

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba