Hľadáme titulnú fotografiu pre Slovenský pohár SLA 3D 2021

Milí priatelia lukostrelci a fotografi lukostrelcov!

Opäť Vás oslovujeme pri výbere titulnej fotografie pre súťažnú sériu Slovenský pohár SLA 3D 2021. Dáme vyrobiť reklamnú plachtu rozmerov 3x1,36 metra a tá by rotovala po všetkých ôsmych kolách SP v roku 2021.

Naša predstava je taká, že okrem potrebných textov, nadpisov, sponzorov atď. by tam bola fotografia vystihujúca náš lukostrelecký šport. Lukostrelec v prírode, lukostrelec a 3D terč, dospelí a mladí lukostrelci apod. Keďže by bola hlúposť kupovať takúto fotografiu vo fotobanke, radšej budem, ak tam bude dajaký reálny strelec z našich radov, alebo aspoň fotografie niekoho z nás.

Chcem poprosiť. Určite každý z vás má kopu fotografií z lukostreleckých súťaží. A určite aj pekné kvalitné fotky. Ak chcete, aby práve Vaša fotografia bola "tvárou" Slovenského pohára 2021, tak mi pošlite svoju fotografiu v plnom rozlíšení na malek @archery3d.sk (fotka musí byť väčšia ako 1,5 MB). Je potrebné, aby fotografia bola vaša a ak na fotografií je osoba, aby ona (prípadne jej zákonný zástupca) s tým súhlasila a vedela o tom. Nie je podmienkou, aby bola fotografia fotená v roku 2020, môže byť aj staršia.

A ako by mala fotka vyzerať? Reálne musí byť hlavný motív na niektorej strane fotky, aby nám na obdĺžnikový formát vošli do opačnej strany potrebné texty. Čo sa veľmi ťažko použije? Napr. fotka fotená na výšku, kde ja v strede veľký záber lukostrelca. To sa ťažko dá využiť, keďže oba kraje nemáme veľmi ako vytvoriť. Pozrite si bannery z minulých rokov a presne v podobnej štylizácií fotky niečo potrebujeme.

Fotografie prosím zasielajte na mail malek @archery3d.sk do 1.2.2021. Následne urobíme výber s grafikom. Uvidíme, koľko toho bude.

A čo zato? Budeme Vám vďační a majiteľ najlepšej fotografie si môže celý banner zobrať na pamiatku po poslednom finálovom kole SP.

Ďakujem pekne za pomoc!

Peter Málek - predseda SLA 3D


A tu je víťazná fotografia Janky Harabinovej (LK Epirus) od Laca Madaja z roku 2017 a jej použitie na reklamnej plachte SP 2017:

SP 2017.JPG

ďalej reklamná plachta SP 2018 od Jakuba Štuka:

navrh final.jpg

V roku 2019 sme vybrali fotografiu Kataríny Žitňanskej:

Plagat_SLA_2019_PNG small.jpg

V roku 2020 sme zasa mali fotograifiu Jána Opletala, na ktorej "pózoval" Radek Konig. Plagát SP 2020.JPG

Posted on jan 13, 2021

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba