Spustili sme nový systém úhrady členského za rok 2017

Vážení členovia a záujemcovia o členstvo v SLA3D!

Radi by sme Vám predstavili nový systém aktualizácie údajov o strelcoch, o elektronickej úhrade členského, ako aj zrýchleného vystavovania licencií SLA3D. Tento systém je základom k tomu, aby sme si konečne vybudovali funkčnú a aktuálnu databázu našich členov, aby sa Vám ľahko za pár minút podarilo uhradiť členské. Tým, že takto prebehne aj aktualizácia údajov členov, môžeme zasielať emailom aj priamo lukostrelcom informácie k súťažiam, výsledky, mimoriadne informácie atď..

Tým, že budú mať jednotliví lukostrelci svoj profil na SLA3D, budete sa vedieť veľmi jednoducho prihlásiť na súťaž, my budeme môcť do budúcnosti importovať výsledky zo súťaží priamo do profilu strelca. Tak si budete môcť pozrieť svoju výkonnosť v číslach i na grafe, akých súťaží ste sa zúčastnili a množstvo iných užitočných funkcionalít.

V neposlednom rade urýchlime aj vstup nových členov do SLA3D a číslo licencie dostanete za pár minút. Registrácia a platba je na pár minút.

Postup, ako uhradiť za členský príspevok do SLA3D:

  1. Ak ste členom lukostrelckého klubu, tak požiadajte Administrátora vášho klubu pre styk so SLA3D, aby vás zaregistroval do SLA3D a uhradil za Vás licenciu.

  2. Ak nie ste členom klubu a budete strieľať ako individuálny lukostrelec (prípadne vo Vašom klube nemáte Administrátora, ktorý by toto vykonával), tak je potrebné urobiť Registráciu na stránke: http://archery3d.sk/login

  3. Po registrácií je možné do svojho profilu pridávať lukostrelcov (pridáte si seba, prípadne kamarátov lukostrelcov, alebo členov svojho klubu). Vypíšete tam údaje o každom lukostrelcovi: meno, priezvisko, dátum narodenia, adresu, divíziu luku, email a mobil.

  4. Následne vykonáte platbu za členské do SLA3D. Členský príspevok do SLA3D je pre mládež do 18 rokov vo výške 6 EUR, pre dospelých nad 18 rokov je to 12 EUR. Platba sa vykonáva online cez internetbanking, prevodný príkaz, alebo je možné platiť platobnou kartou. Platba a napárovanie platieb prebieha väčšinou za niekoľko minút.

  5. Pre tých, ktorí nemali doteraz licenciu, systém im automaticky vydá číslo licencie, ktoré im príde do emailu.

  6. Noví členovia musia odovzdať vyplnený a podpísaný [súhlas so spracovaním osobných údajov] Ak ste mladší ako 18 rokov, použite tento súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý podpíšu vaši rodičia.

  7. Noví členovia musia odovzdať vyplnené a podpísané vyhlásenie o oboznámení sa s bezpečnostnou smernicou SLA3D a záväzok jej dodržiavania. Ak ste mladší ako 18 rokov, použite toto vyhlásenie, ktoré podpíšu vaši rodičia. Bezpečnostnú smernicu SLA3D si predtým, samozrejme, prečítajte

  8. Noví členovia - súhlas a vyhlásenie pošlite na adresu: Slovenská lukostrelecká asociácia 3D Juraja Jánošíka 881 013 03 Varín

Aby ste nemali problémy pri práci s týmto novým systémom, pripravili sme pre Vás krátky manuál, ako aktualizovať údaje o strelcovi do databázy SLA3D, ako aj uhradiť ročný členský poplatok v SLA3D.

V manuále k platbe sme sa snažili čo možno najjednoduchšie zobraziť a vysvetliť celý systém registrácie, nahadzovania lukostrelcov a aktualizácie údajov až po platbu členského. Manuál si môžete stiahnúť tu: NÁVOD NA ÚHRADU ČLENSKÉHO DO SLA3D

Veríme, že systém bude pre Vás veľmi jednoduchý. Vieme, že máme členov aj počítačovo zdatných, ale aj takých, ktorí sa viac kamarátia s lukom, ako s počítačom. V každom prípade verím, že sa to všetci naučíte používať a ak by ste mali s tým problémy, určite ma kontaktujte. Rád pomôžem.

Ing. Peter Málek, malek@archery3d.sk, predseda Komunikačnej komisie

aktualizované dňa: 10.1.2017

Posted in Dôležité, Komunikačná komisia, Hospodárska komisia on jan 10, 2017

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba