Prijímame nominácie na ocenenie LUKOSTRELEC ROKA 2022!

Milí členovia SLA 3D,

V minulosti pred koronou sme každým rokom vyhlasovali na výročnej členskej schôdzi lukostrelcov roka SLA 3D. Chceli sme vyzdvihnúť výsledky tých najlepších a aj takýmto spôsobom sa im poďakovať za dosiahnuté výsledky. Potom po roku 2019 pre koronu, minimum súťaží a nemožnosť stretávať sa, sme od tejto tradície ustúpili.

Tu je foto z VČS v roku 2019, kde v prvej rade vidno úspešných lukostrelcov roka 2019: vsetci.jpg

Predsedníctvo SLA 3D sa rozhodlo, že po troch rokoch opätovne vyhodnotíme Lukostrelca roka SLA 3D, tentoraz za rok 2022. Schválili sme aj nový objektívnejší systém na nomináciu lukostrelca roka na základe výsledkov daného lukostrelca. Aby sme odstránili subjektívny názor pri výbere najvyššie oceneného športovca.

Týmto by som chcel požiadať: predsedov klubov, radových členov, či rodičov našich šikovných detí, aby ste zaslali nomináciu lukostrelcov na vyhodnotenie Lukostrelec roka 2022 SLA 3D

Nominovať sa dá v dvoch kategóriach:

1/ NOMINÁCIA PODĽA VÝSLEDKOV

  • na základe toho bude ocenených 8 lukostrelcov roka z nominácií, ktoré obdržíme a ktoré sú závislé od výkonov daných športovcov.
  • ocení sa osem Lukostrelcov roka 2022 za tieto vekové kategórie: deti - chlapec, deti - dievča, kadet, kadetka, muž, žena, veterán, veteránka (nebudeme vyhodnocovať absolútneho víťaza)

Nomináciu je potrebné nahodiť do tejto tabuľky: https://www.archery3d.sk/storage/app/media/uploaded-files/lukostrelec-roka-2022-vypocet-1.2.xlsx

Tabuľku je potrebné do konca mesiaca február zaslať mailom na info@archery3d.sk

2/ NOMINÁCIA ZA ZÁSLUHY VOČI SLA 3D

  • tu je miesto na nominovanie osoby (či skupiny osôb), ktorá sa osobitne pričinila za rozvoj SLA 3D na úrovni športovej, výchovy, trénerstva, organizovania súťaží apod. K nominácií takejto osoby je potrebné zaslať aj sprievodný dopis, prečo ste nominovali práve túto osobu.
  • Z takto nominovaných osôb zváži predsedníctvo SLA 3D ocenenie aj týchto osôb. /nominovať takýto typ osoby nie je samozrejme povinné/.

A kedy sa budú odovzdávať ocenenia tým najlepším? Určite je to najlepšie na mieste, kde sa nás stretne čo najviac lukostrelcov - na prvom kole Slovenského pohára SLA 3D 2023, ktoré sa uskutoční 25.3.2023 v Tesároch.

Tešíme sa na Vaše nominácie!

Peter Málek za SLA 3D

Tu je už pamätná fotka ocenených mládežníkov z roku 2019. Ale nám tie deti za tri roky narástli! Neskutočné! 5dd64a39cf93c728678223.jpg

Posted in Dianie v SLA3D on feb 10, 2023

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba