NOVINKA! Štartovné na súťaž uhradíte vopred kartou, alebo prevodom!

Vážení lukostrelci!

Som veľmi rád, že vás môžem informovať o tom, že budeme mať zasa o niečo jednoduchšie organizovať súťaže a zúčastňovať sa na nich. V poslednom týždni sme dostali "zelenú" aj s platobnej asociácie VISA/MasterCard, preto už dnes spúšťame možnosť uhrádzať štartovné na súťažiach v kalendári SLA 3D vopred: kartami Visa, Master Card, Maestro, alebo prevodom!

Ktoré súťaže sa budú dať uhradiť kartou?

Táto nová funkcionalita na našej stránke sa bude dať použiť na ľubovoľnú súťaž uvedenú v kalendári SLA 3D. Záležať ale bude na organizátorovi, či sa rozhodne túto funkciu spustiť, alebo nie. Budeme sa snažiť, aby sme sa dohodli s organizátormi súťaží Slovenský pohár, MSR, aby v tomto systéme online platieb boli zapojení.

Organizátor sa rozhodne tým spôsobom, že vypíše formulár na súťaž a tam si vyplní, že si želá pridať na stránku možnosť uhrádzať štartovné online.

V rozpise súťaže v časti "štartovné" je pri týchto súťažiach vidno informáciu, že štartovné je možné uhradiť platobnou kartou a dátum a čas, do kedy sa to dá urobiť. Zvyčajne to bude do večera deň pred súťažou. rozpis.JPG

Nad zoznamom prihlásených osôb je tlačidlo "Zaplatiť štartovné". Keď je tam to tlačidlo, tak úhrady idú robiť. Ak tam nie je, tak si organizátor neželal online úhrady.

zaplatiť.JPG

Ak si chcete vyskúšať úhradu online platbou, tak premiérovo na 2.kole 3D West Cupu, ktoré organizuje 2.4.2023 Horné Húščie 3 je už spustená možnosť online úhrady: https://archery3d.sk/sutaz/3d-west-cup-2023-2kolo (samozrejme uhrádzajte iba tí, ktorí pôjdete na súťaž!). Do týždňa budeme mať online konferenciu s predsedami klubov, ktorí organizujú súťaže, kde ich vyškolíme a ukážeme, ako to všetko funguje. A následne budú súťaže s online platbami určite pribúdať ako huby po daždi.

Úhrady štartovného sú maximálne jednoduché a môžete hradiť aj za kamarátov!

Po kliknutí na tlačidlo "Zaplatiť štartovné" sa zobrazí zoznam prihlásených lukostrelcov zoradených podľa abecedy. Pri každom máte navyše aj zapísané, aká je suma štartovného s obedom, tak si prípadné chyby ešte všimnete.

Výber zo zoznamu je jednoduchý: vyklikáte si, za koho chcete uhrádzať a ihneď sa v hornej časti zoraďuje zoznam lukostrelcov na úhrady.

Ak niekoho hľadáte v zozname, tak využite lupu (viď šípka na obrázku nižšie). Idem uhrádzať za lukostrelcov z klubu Horné Húščie 3D? Napíšem "Horné" a vo výbere mi zostanú všetci prihlásení z tohoto klubu. Chcem uhradiť za celú rodinu Karasovú? Dám vyhľadať "Karas" a vyhľadá mi aj mužov aj ženy z tejto rodiny. Všetko rýchle, jednoduché!

úhrada výber.JPG

Môžeme uhrádzať štartovné aj za lukostrelcov bez licencie?

Áno, bez problémov.

Potrebujete doklad o úhrade do účtovníctva klubu? Všetko prebehne automaticky!

Keď máte vyklikané osoby, za ktoré chcete uhradiť, je možné do bieleho políčka vypísať údaje o osobe, ktorá úhradu vykonáva. Niekomu stačí meno a priezvisko, niekto si tam dá celé meno klubu aj so sídlom a IČOm. Kto čo potrebuje uviesť, vypíše si tam.

Pridajte prosím aj emailovú adresu, kam príde potvrdenka o úhrade.

Spôsoby online úhrady!

Najjednoduchšia je úhrada platobnou kartou VISA, Master Card, Maestro. Tak je aj preddefinovaná možnosť platby. Kto nemá túto možnoť, uhradiť sa dá aj prevodom na účet VÚB, SLSP a Tatra Banky. Podmienkou je, aby ste aj vy mali účet v takejto banke, inak online úhradu prevodom neurobíte.

Údaje o platobnej karte sa neukladajú ani nezadávajú na stránku SLA 3D, všetky platobné informácie sú na zabezpečenej externej stránke spoločnosti "Comgate", s ktorou má SLA 3D príslušnú zmluvu.

úhrada kartou.JPG

Úhrada prevodným príkazom na účet organizátora?

Aj taká je možnosť, ale predpokladám, že sa to bude využívať iba na pri MSR, keď organizátor dá do propozícií súťaže informácie, kam a ako uhradiť. V takom prípade ale bude mať organizátor starosti s tým, že bude musieť sledovať platby na svojom účte a zapisovať úhrady do systému. Pri online platbách to má všetko bez práce a funguje to automaticky.

Ako sa dozviem, že mám uhradené?

  • ihneď po úspešnej úhrade príde na emailovú adresu súťažiaceho potvrdenka o úhrade štartovného (preto opätovne upozorňujem, aby ste mali aktuálne emailové adresy vo svojich profiloch!)
  • pozriem sa na zoznam prihlásených a túto informáciu tam nájdete uvedenú:

Malek.JPG

Mám poukážku na štartovné zdarma, ako s online úhradou?

Ak máte poukážky na štartovné zdarma, tak online úhrady nepoužívajte, prídite na súťaž a na mieste odovzdajte. Zoznam poukážok tu: https://www.archery3d.sk/blog/poukazky2023

Nemôžem ísť na súťaž, mám uhradené, kto mi vráti peniaze?

Pokiaľ ste na súťaž uhradili štartovné a nakoniec sa súťaže nemôžete zúčastniť a stihli ste sa aj včas zo súťaže odhlásiť, tak napíšte na email organizátorovi, že prosíte vrátiť uhradené štartovné na číslo účtu IBAN v sume... Peniaze vám organizátor vráti po uskutočnení súťaže, keď aj on obdrží kompletnú platbu za súťaž.

Aké sú výhody úhrady štartovného online?

  • Vízia je taká, že tí, ktorí budú mať uhradené štartovné vopred, budú mať skrátenú rannú registráciu na súťaži
  • štartovné uhradíte v pokoji domova - napríklad aj v piatok večer pred súťažou a nemusíte ráno riešiť hotovosť a drobné na úhradu súťaže. V piatok večer už viete, či ráno na súťaž idete, či nie.
  • ak k úhrade potrebujete doklad, dostanete ho automaticky
  • organizátor nemá starosti s hotovosťou, peniaze dostane na účet jednou platbou aj s príslušnými dokladmi. Manažment platieb vybaví za organizátora náš platobný systém SLA 3D!

Verím, že táto nová funkcionalita sa ujme a bude hojne používaná!

Peter Málek - predseda SLA 3D

P.S: Koho zaujíma tento systém viac a chce sa dozvedieť, ako to funguje z pohľadu organizátora, tak bude k tomu školenie - dňa 7.2.2023 tu: https://www.archery3d.sk/zoznam-prihlasenych/skolenie-pre-organizatorov-sutazi-online-platby-startovneho Môžu sa prihlásiť aj radoví lukostrelci, aj keď je to určené najmä pre potreby organizátorov súťaží.

logo.png

Posted in Hospodárska komisia on feb 04, 2023

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba