Príhovor nového predsedu SLA 3D

Milí priatelia - lukostrelci z SLA 3D!

Každé štyri roky sa volí nové vedenie SLA 3D. A práve včera, 17.11.2019, sa počas Výročnej členskej schôdze uskutočnila voľba nového predsedu SLA 3D na ďalšie 4 roky.

Na základe hlasov prítomných som bol zvolený za predsedu SLA 3D. Touto cestou sa chcem veľmi pekne poďakovať všetkým zástupcom klubov a individuálnym členom, ktorí svojim hlasovaním podporili moju kandidatúru. Naozaj si to nesmierne cením, že ste mi dali dôveru vykonávať túto funkciu. Budem robiť všetko preto, aby som Vašu dôveru nesklamal.

Uvedomujem si, že SLA 3D, to už nie je malý lukostrelecký klub s pár členmi. Je to už organizácia so 7 stovkami názorov, nárokov, pováh, predstáv o 3D lukostreľbe a smerovaní SLA 3D. Sú tam ľudia kľudní, výbušní, konfliktní i nekonflikní. Ale všetci milujúci lukostreľbu. Budem pozorne načúvať všetkym názorom a snažiť sa hľadať také riešenia, ktoré budú prienikom jednotlivých názorov a progresu celej organizácie SLA 3D.

Využívam tento priestor a chcel by som predostrieť ponuku pre tých členov SLA 3D, ktorí majú ambíciu pomôcť v prospech veci. Pozývam nezvolených kandidátov do predsedníctva, pozývam aktívnych členov, ktorí majú chuť, schopnosti a ambíciu nám pomôcť. Ja viem, že je moderné kritizovať, čo je zlé, či podrypovať na sociálnych sieťach. Pomôcť je ťažšia cesta a kto by chcel pomáhať v napredovaní SLA 3D, je tu práve teraz na to správny čas.

Moja predstava je, že sa budú vrámci predsedníctva vytvárať určité pracovné skupiny, či skupiny zodpovedné za určité úlohy. Tieto skupiny a úlohy by som chcel zaktivizovať v najbližšom období. Ak by ste chceli byť súčasťou tohto procesu, určite ma kontaktujte.

Na VČS som predstavil plán činností na rok 2020, ktoré by som ako nový predseda chcel uskutočniť. V pláne činností som spomenul aj oblasti, v akých hľadáme "spolupracovníkov". Tej práce, ktorú by sme chceli v roku 2020 urobiť, je naozaj veľa.

PLÁN ČINNOSTI NA ROK 2019 - na stiahnutie v PDF

V najbližšom období budem smerovať dotazník na predsedov klubov, v ktorom sa budem pýtať na ich názor, aká by mala byť priorita činností vedenia SLA 3D. Aj pomocou týchto názorov by som si chcel vytvoriť názor na to, čo je pre Vás prioritou a na čom by sme mali vrámci predsedníctva SLA 3D pracovať najskôr.

A ešte jedna posledná veľká prosba: Chcem poprosiť, ak sa Vám niečo nepáči, či niečomu nerozumiete a potrebujete si to dať vysvetliť, pýtajte sa! Alebo máte námety na úpravy, zmenu? Dávam k dispozícií svoje mobilné číslo a email, kde sa môžete spýtať a pripomienkovať, čo Vás trápi vrámci SLA 3D. Zdá sa mi to efektívnejšie a rozumnejšie, ak sa spýtate priamo vediena SLA 3D, ako sa plašiť z rôznych poplašných "zaručených" správ, či vypisovať rôzne nezmyselné dotazy na Facebook.

Priatelia, lukostrelci, pevne verím, že sa nám spoločne s novým predsedníctvom SLA 3D a s Vami podarí vytvoriť dobre fungujúci tím, ktorý bude posúvať 3D lukostreľbu a SLA 3D dopredu.

S úctou

Peter Málek - nový predseda SLA 3D

email: malek @ archery3d.sk

mobil: 0944 / 644 533

P.S: Osobne dúfam, že pri tej kope papierovania a vybavovačiek mi zostane pri tom všetkom čas ešte aj na takúto obľúbenú činnosť :-) :

foto peter.jpeg

Posted in Dôležité, Dianie v SLA3D on nov 18, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba