Od soboty môžeme oficiálne súťažiť!

Po 3 mesiacoch bez súťaženia sme sa konečne dočkali! Od 3.6.2020 sú povolené súťaže! Tak sa veľmi tešíme. V kalendári máme všetkých 8 kôl SP (vrátane 3 preložených kôl), bohužiaľ nenávratne vypadlo niekoľko jarných súťaží. Ale hlavné je, že sa konečne budeme môcť stretnúť pri našom obľúbenom športe.

Podľa dnešnej tlačovej besedy budú povolené do 10.6.2020 hromadné podujatia (vrátane súťažných športových) s limitom do 100 ľudí. Do tohto termínu nám spadá jedna naplánovaná súťaž - 3D West Cup.

Prihlásiť sa ešte dá - v čase písania tohoto článku tam je ešte 5 voľných miest. Prihlasovanie: http://www.archery3d.sk/sutaz/3d-west-cup-2020-5kolo

Po 10.6.2020 budú spustené súťaže max. s 500 účastníkmi, čo je úplne dostatočné aj na plne obsadený slovenský pohár, kde je maximum 280 účastníkov.

V júni sa uskutočnia 2 kolá Slovenského pohára:

13.6. - sobota - Čremošné: http://www.archery3d.sk/sutaz/slovensky-pohar-sla-3d-2020-4kolo

21.6. - nedeľa - Myjava: http://www.archery3d.sk/sutaz/slovensky-pohar-sla-3d-2020-1kolo

Platnými opatreniami budú minimálne 2-metrové odstupy bez rúšok, organizátor aby zabezpečil dezinfekciu a ostatné požiadavky podľa Úradu verejného zdravotníctva SR.

Keďže všetky kolá SP majú už náhradné termíny určené a schválené v súťažnom kalendári, je možné postupne dopĺňať ostatné súťaže. Organizátori - treba k tomu zaslať vyplnený formulár zo stránky: http://www.archery3d.sk/riadiaca-dokumentacia. V termíny, kedy sa koná SP alebo MSR nezverejníme v súťažnom kalendári inú súťaž! A v iných termínoch odporúčame, aby sa organizátori medzi sebou dohodli a nedávali v rovnaký deň dve súťaže.

Veľmi sa už teším sa na stretnutie na súťaži! Vy tiež? :-)

Peter Málek

Posted in Dôležité, Komunikačná komisia on jún 01, 2020

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba