MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA SLA 3D - oznamy

Vážení lukostrelci,

máme niekoľko oznamov od organizátora LK 3beč Partizánske ohľadom MSR SLA 3D, ktoré sa budú konať 12.-13.10.2019 v Hornej Vsi.

ZASLAŤ SÚHLASY RODIČOV:

Za každé dieťa do 15 rokov veku, ktoré bude štartovať na MSR, je potrebné vypísať a odovzdať informovaný súhlas podpísaný rodičom (zákonným zástupcom). Súhlas je potrebné odfotiť (scannerom, mobilom) a poslať organizátorovi mailom ešte pred súťažou na mail: lk3bec@gmail.com .

(tlačivo informovaného súhlasu na stiahnutie tu:

V PDF: http://archery3d.sk/storage/app/media/uploaded-files/2019-10-informovany-suhlas-rodica-msr.pdf

Vo Worde: http://archery3d.sk/storage/app/media/uploaded-files/2019-10-informovany-suhlas-rodica-msr-new.docx


PROSÍME, ABY SA ODHLÁSILI TÍ, KTORÍ NEPôJDU:

Vzhľadom k tomu, že sa naplnila maximálna kapacita prihlásených 240, tak chceme poprosiť, aby ste sa poodhlasovali čím skôr tí, ktorí aj tak nechcete ísť. Zbytočne sa tým blokujú miesta. V minulom roku bol rovnaký problém a nakoniec okolo 15 ľudí sa posledný týždeň odhlásilo, či neprišlo. A veľa záujemcov sa nakoniec na toto podujatie nedostalo. Systém je nastavený tak, že sa odhlásiť dá do 7.10. (pondelok), ale reálne ak sa dá, odhláste sa čo najskôr, ak viete o tom, že nepôjdete.


HĽADÁME 4 DOBROVOĽNÍKOV - RODIČOV NA SPREVÁDZANIE DETSKÝCH SKUPÍN:

Organizátor by chcel poprosiť rodičov, či iné dospelé osoby, ktoré sa budú počas MSR nachádzať na mieste súťaže a nebudú súťažiť, či by neboli ochotné sprevádzať detské skupiny. Deti súťažiach v samostatných skupinách bez rodičov a organizátorovi ešte chýbajú 4 osoby. Ak by ste mali záujem, veľmi by to pomohlo. V takom prípade píšte na mail: lk3bec@gmail.com.

Veľmi pekne ďakujeme!

(Peter Mekýš a Peter Málek)

... a takéto krásne medaile nás tam budú čakať:

model_nahled2.png

model_nahled5.png

Posted in Dianie v SLA3D on sep 19, 2019

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba