Hľadáme titulnú fotografiu pre Slovenský pohár SLA 3D 2018

Milí priatelia lukostrelci,

Aj v tomto roku Vás oslovujeme pri výbere titulnej fotografie pre súťažnú sériu Slovenský pohár SLA 3D 2018. Opäť by sa vyrobila rozmerov 3x1,36 metra a tá by rotovala po všetkých siedmych kolách SP v roku 2018.

Vzhľadom k tomu, že mám na starosti výrobu tejto reklamnej plachty, tak predstava je taká, že okrem potrebných textov, nadpisov, sponzorov atď. by tam mala byť jedna titulná fotografia 3D lukostrelca, alebo 3D zvieraťa. Keďže by bola hlúposť kupovať takúto fotografiu vo fotobanke, radšej budem, ak tam bude dajaký reálny strelec z našich radov, alebo aspoň fotografie niekoho z nás.

Chcem poprosiť. Určite každý z Vás má kopu fotografií z lukostreleckých súťaží. A určite aj pekné kvalitné fotky. Ak chcete, aby práve Vaša fotografia bola "tvárou" Slovenského pohára 2018, tak mi pošlite svoju fotografiu v plnom rozlíšení na peter@malek.sk (čiže fotka musí byť väčšia ako 1,5 MB). Je potrebné, aby fotografia bola Vaša a ak na fotografií je osoba, aby ona (prípadne jej zákonný zástupca) s tým súhlasili a vedeli o tom.

Fotografie prosím zasielajte na mail peter@malek.sk do 8.3.2018. Následne urobíme výber s grafikom a Vami. Uvidíme, koľko toho bude.

Ďakujem pekne za pomoc!

Peter Málek - predseda komunikačnej komisie SLA 3D


A tu je víťazná fotografia Janky Harabinovej (LK Epirus) od Laca Madaja z roku 2017 a jej použitie na reklamnej plachte SP 2017:

Harabinová Janka plachta SP 2017 small.jpg

SP 2017.JPG

Posted in Komunikačná komisia on feb 26, 2018

Partneri:
Sme členmi
European archery association 3D
Partnerské organizácie
Česká 3D lukostřelba